Събота,

Михаил Белчев свиква класици за концерт в НДК

От: Агенция Стандарт -
683
Михаил Белчев свиква класици за концерт в НДК
A
A
A

Михаил Белчев, който през идващото лято празнува мъжкарски юбилей, свиква поп класици за респектиращ концерт в НДК. На сцената в зала едно на 20 май от 19 часа за музикалното метро пътешествие „Третият лъч“ излизат Маргарита Хранова, Тони Димитрова, „Ритон“, Милица Божинова, Кристина Белчева, Орлин Горанов, Веселин Маринов, Хайгашод Агасян, Асен Масларски, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Деси Добрева. От младоците в програмата се включи Константин Белчев Водещ на шоуто е Драго Драганов, режисьор е Николай Априлов.

Любимият бард на България е готов с уникално добра балада в неговия типичен френски стил, обвеян от аромата на романтика и носталгия. Първата премиера на „Песенен послеслов“ беше миналото лято във Варна, където Мишо и Кристина Белчеви редовно гостуват с прекрасните си шлагери, но идеята за творбата се ражда преди това. Поводът е тъжен – поредна приятелка на Белчеви се оттегля от земната суета. Но стиховете на Васил Сотиров не са нито мрачни, нито безнадеждни.

„Животът ми е пряка реч – тиренце между двете дати. Недейте се коси от жал и хич недейте се измъчва. Не вярвайте, че съм умрял, аз просто съм във друга кръчма“, пее Мишо Белчев с музиката на духовния си събрат и творчески партньор Хайгашод Агасян. Белчеви, разбира се, ще хванат микрофона в НДК на 20 май и за вечните си дуети, а синът им Косьо, който е продуцент на шоуто, ще излезе със своя бенд. Маргарита Хранова също е готова с изненада, чието заглавие е „Последен танц“. Овации ще има и за нейния хит „По пътя“. Орлин Горанов ще вдигне адреналина на феновете със „Светът е за двама“, „Да започнем отначало“ и „Анкора“.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com