Майкъл Медсън със звезда на Алеята на славата

Актьорът е първият, удостоен с публична церемония след началото на пандемията

Майкъл Медсън със звезда на Алеята на славата | StandartNews.com

Звездата от "Глутница кучета" и "Убий Бил" Майкъл Медсън получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Актьорът е първият, удостоен с публична церемония след началото на пандемията.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Madsen (@michaelmadsenofficial)

На събитието бяха спазени всички мерки - социална дистанция и задължителна провека на температурата. Неочаквано обаче се оказа присъствието на съпругата на Медсън сред публиката.

"Радвам се, че си дошла, защото не мислех, че ще го направиш. Направих много грешки и натворих много беди. Ако ми дадеш време, ще се реванширам", директно се обърна към нея Медсън от подиума. Двамата се женят през 1996-а и днес имат три деца. Освен тях Медсън има още две от предишен брак и една извънбрачна дъщеря.

В началото на миналата година актьорът катастрофира в басейн в Малибу, докато шофира пиян, припомня Би Ти Ви. Тъй като това му е второ нарушение, е осъден на 4 дни затвор, пет години изпитателен срок и бе задължен да посещава срещите на Анонимните алкохолици.

Медсън разкри също, че наскоро е лежал в болница. Причината обаче не била Ковид, а травма на главата, причинена от удар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай