Мария Илиева се държи като генерал

Мария Илиева се държи като генерал | StandartNews.com

"В "Столичаните" не съм фатална, а комична жена. Почти всеки ред от сценария е смешен", сподели Мария Илиева в "Преди обед" по bTV. Нейната оперна певица Мария Скала сваля Христо Гърбов.

"Той е разкошен актьор, феноменално добър в това, което прави", сподели още красивата певица, която дебютира в сериала на 6 март. А после се похвали, че ВИП местата за концерта й на 5 март вече са изкупени.

Мария заяви, че нито за миг не е съжалявала за дуета си с Криско "Видимо доволни", която се превърна в най-слушаната бг песен в youtube. "Пак бих записвала с Криско. Той е изключителен продуцент и артист. А СЕМ са такива сладури - много ни помогнаха да популяризираме това парче", коментира тя забраната, която съветът за електронни медии наложи на тийн хита.
Илиева обаче не крие, че напоследък работи върху характера си в посока "омекотяване". "Голям съм генерал. Това ме напряга в личните отношения. Повечето са ми свикнали, но се опитвам да се променя - най-вече заради любимия ми мъж", похвали се Мария. И добави, че 82-годишната й баба си е направила профил във Фейсбук и ползва социалната мрежа без проблем. "Тя ми помогна много с дисциплината. Учех пиано като малка и всеки път когато ми втръсваше, се разплаквах. Тя ми казваше: Отиди в другата стая, наплачи се, после се върни и продължавай да свириш".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай