Мария Илиева изкушава Гърбов

Мария Илиева изкушава Гърбов  | StandartNews.com

Тя е фатална лейди в новия сезон на "Столичани в повече"

Вече не е загадка как неустоимият чар на певицата Мария Илиева може да влезе в действие и във филм. Тя е фатална жена в 8-ия сезон на "Столичани в повече". Хубавицата ще се изявява с доста сериозна роля. Сериалът на bTV, който има най-много сезони в бг ефира, се завръща на 6 март с политически катарзиси, гладна стачка, бягство от затвора и любовен многоъгълник. Героинята на Мария се казва като нея и ще бъде любовница на персонажа на Христо Гърбов. Но той играе близнаците Константин и Пацо, така че все още не е ясно с кой от двамата ще има романс.

Гост звезда е големият Никола Анастасов. От по-младото поколение ново попълнение е Станислав Яневски, прочул се с ролята си на Виктор Крум във филмите за Хари Потър.

Още с първия епизод зрителите на bTV ще станат свидетели на неочакваната ситуация в страната, възникнала 45 дни след провеждането на референдума за размножаване. Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад парламента. Дали ще успее да прокара своите популистки лозунги и искрен ли е пред хората, ще стане ясно веднага. В този сезон Пацо най-после ще се окаже на свобода, а отец Григорий, който бе изгонен от църквата, ще положи усилия да изчисти имиджа си и да се върне на работа. Спас Лютов отново ще отправи поглед към бързите пари. Този път това ще са парите на Йовка - цели 20 хиляди лева, които тя е спечелила от първата си издадена книга на сексуална тематика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай