Мария Бакалова: Обичам краставичките на Тексас

Бургазлийката гостува в шоуто на Кели Кларксън

Мария Бакалова: Обичам краставичките на Тексас | StandartNews.com

Мария Бакалова, на която всички стискат палци за 21 април, когато ще бъдат обявени номинациите за "Оскар", продължава да очарова Холивуд. Бургазлииката, изиграла дъщерята на Саша Барън Коен в "Борат" 2, се появи в шоуто на американската певица Кели Кларксън - в искряща червена рокля и с обаятелна усмивка. 

"Много хора от Източна Европа ми пишат как мечтите им са пораснали, как са повярвали, че наистина всичко е възможно. Това е много важно за мен. Източноевропейците като мен действително досега не бяха особено добре представени в този мегабизнес. А сега това се промени", каза екранната Тутар от политическата комедия. 

"Вярно е, че ролята, която ми издейства този успех, е комедийна. Но зад тази комедия прозират и много важните социални линии - като посланието за равнопоставеност на половете, а и как трябва да се отнасяме към околните - с любов и уважение", беше категорична Мария.. 

Кели Кларксън не спести комплименти си към българката - колко е свежа, позитивна и колко талантлива е. "Имаме явно проблем с хумора", констатира Кларксън по повод критиките за Тутар. 

"Първата нощ в Щатите прекарах със снимачния екип, а после се отправихме към Тексас. Бяхме в Оклахома, където се влюбих в пържените кисели краставички", разказа още Мария. Тя отново напомни, че със Саша Барън Коен са станали страхотен тандем още от първата им среща. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай