Неделя,

Мария Бакалова: Обичам краставичките на Тексас

От: Агенция Стандарт -
112
Мария Бакалова: Обичам краставичките на Тексас
A
A
A

Мария Бакалова, на която всички стискат палци за 21 април, когато ще бъдат обявени номинациите за "Оскар", продължава да очарова Холивуд. Бургазлииката, изиграла дъщерята на Саша Барън Коен в "Борат" 2, се появи в шоуто на американската певица Кели Кларксън - в искряща червена рокля и с обаятелна усмивка. 

"Много хора от Източна Европа ми пишат как мечтите им са пораснали, как са повярвали, че наистина всичко е възможно. Това е много важно за мен. Източноевропейците като мен действително досега не бяха особено добре представени в този мегабизнес. А сега това се промени", каза екранната Тутар от политическата комедия. 

"Вярно е, че ролята, която ми издейства този успех, е комедийна. Но зад тази комедия прозират и много важните социални линии - като посланието за равнопоставеност на половете, а и как трябва да се отнасяме към околните - с любов и уважение", беше категорична Мария.. 

Кели Кларксън не спести комплименти си към българката - колко е свежа, позитивна и колко талантлива е. "Имаме явно проблем с хумора", констатира Кларксън по повод критиките за Тутар. 

"Първата нощ в Щатите прекарах със снимачния екип, а после се отправихме към Тексас. Бяхме в Оклахома, където се влюбих в пържените кисели краставички", разказа още Мария. Тя отново напомни, че със Саша Барън Коен са станали страхотен тандем още от първата им среща. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com