Мария Бакалова се разписа при Елън

Сбъдната мечта е на бургазлийката да гостува на Дедженерис

Мария Бакалова се разписа при Елън | StandartNews.com

Мария Бакалова се разписа в едно от най-култовите токшоута в САЩ. Българката бе специален гост в предаването на емблематичната американска водеща Елън Дедженерис. 

Когато известната водеща я попита как се чувства да бъде първата българска актриса с подобен успех, Бакалова споделя: "Това е най-голямата ми радост. Защото това дава надежда на много българи и изобщо на хората от Балканите, от Източна Европа. Те виждат, че мечтите стават реалност и че всичко е възможно".

В Инстаграм Мария написа, че участието й в шоуто на Елън Дедженерис е сбъдната мечта.

"Елън, ти си легенда! За мен беше сбъдната мечта да се срещна лично с човека, който е един от най-големите ми идоли! Като тийнейджър гледах шоуто ти всяка вечер! Благодаря ти за поканата, разговорът с теб беше истинско вдъхновение", споделя Бакалова.

2021-а определено започна с безпрецедентен успех за бургазлийката. За ролята си на Тутар Сагдиев в "Борат 2", тя се превърна в първата ни родна актриса, получила номинации за "Златен глобус" и Изборът на критиците". Бакалова дори и няколко награди за играта си в лентата. Филмовите критици в САЩ са убедени, че ще видим Мария и на Оскарите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай