Марго от "Фермер търси жена" е журналистка в Москва

Марго от "Фермер търси жена" е журналистка в Москва | StandartNews.com

Участичката в тазгодишния сезон на риалити формата "Фермер търси жена" - Марго Купър, развенчава мита, че моделките не блестят с интелект. Напротив, красавицата, която е българка, но цял живот живяла в Русия, именно там жъне успехи като журналист.

Макар да е едва на 25 години, тя вече има почти 10-годишен стаж в тази сфера.

"Започнах да работя по професията ни още преди да бъда приета в университета, защото за кандидатстването е необходимо да представя 5 публикувани статии – авторски, както и препоръка от редактор. Така че - до 16 години аз вече имах статии, както в бизнес вестник, така и на социална тематика в най-тиражните печатни медии в Русия. След това натрупах стаж и като редактор на главния федерален канал, като кореспондент на музикална телевизия, а също така и като журналист в женското списание. Работила съм и в малко по-друга сфера - година и половина бях бранд мениджър на 4 проекта, свързани с архитектура и дизайн. Харесва ми да пиша.", споделя Марго.

Тя разкрива също така, че би се радвала да покаже журналистическите си заложби и на родната аудитория, като се надява един ден да има своя рубрика и в българска медия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай