Маг разплита сложни случаи във ФБР

“Господарят на илюзията” стартира по bTV Action от 25 март

Маг разплита сложни случаи във ФБР | StandartNews.com

“Господарят на илюзиите” - нов завладяващ сериал с елементи на криминална драма и мистерия, стартира от 25 март по bTV Action.  Всяка делнична вечер от 20 часа магът-суперзвезда Камерън Блек ще пренася умението си да прави илюзии в разплитането на някои от най-сложните случаи и престъпления на ФБР. Използвайки умело всеки трик и дори измисляйки нови илюзии - според ситуацията, той ще помага на правителството да хваща най-неуловимите престъпници.

В главната роля на чаровния маг-консултант Камерън Блек зрителите ще видят харизматичния, ловък и енергичен Джак Кътморе-Скот. Сред звездите на сериала е и любимецът на публиката Вини Джоунс - в образа на Гюнтер Густафсен. Илюзионистът Дейвид Куонг е копродуцент на сериала и главен консултант по използваните илюзии. Дейвид Нутер е режисьор в специално създадената за Warner Bros поредица.

За да се подготви за ролята си, Джак Кътморе-Скот  работи с магьосниците Дейвид Куонг и Франсис Меноти. Те го учат как да изпълнява триковете в сериала. Историята започва от момента, в който кариерата на магьосника суперзвезда Камерън Блек е съсипана от скандал. Остава му само едно място, където може да практикува изкуството си на измама, влияние и илюзия - и това е Федералното бюро за разследвания, където опровергава всяка логика и обяснение. Така Блек се превръща в най-необикновеното тайно оръжие на ФБР, което използва нестандартните си умения  при разрешаването на случаи от най-висока трудност. В същото време, докато е консултант-илюзионист, Камерън Блек продължава да храни егото си, като поставя най-големите илюзии в кариерата си пред публика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай