"Лотария България": Башар Рахал е новият водещ

Башар Рахал заменя Владо Карамазов като водещ на "Лотария България"

"Лотария България": Башар Рахал е новият водещ | StandartNews.com

"Лотария България" - нов водещ, нов регламент, нови шансове за печалба! Тази събота от 18 часа само по bTV. Екипът и продуцентите на изцяло обновеното шоу "Лотария България" повдигнаха завесите за медиите. Журналисти първи надникнаха зад кулисите на най-грандиозното шоу, правено някога в България, което стартира тази събота от 18 часа само по bTV. Зрителите и публиката ще се насладят на един от най-големите студийни декори с размери над 700 квадрата и платформа с височина 1 метър. Уредите за игрите са изработени в България по световен стандарт, а уникалната подова видеостена, която се използва в различните игри, е 70 квадрата.

Новото начало се поставя с нов водещ. Той е известен актьор, доказал се като любимец на публиката - Башар Рахал. Ученикът на Ламбо започва телевизионната си и филмова кариера на 12. Актьорът е с над 60 филмови продукции зад гърба си, като тв зрителите го познават от силните му роли в сериaлите "Стъклен дом", "Дървото на живота" и хитовия "24".
Презаредената "Лотария Българи" по bTV идва с още повече шансове за печалби! За първи път в българско телевизионно предаване публиката е активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс за участие, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба и без да е излизал на сцената. Всяка седмица в "Лотария България" ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна.

Предаването включва четири предварителни игри, в които участниците играят за максимални печалби до 50 000 лева. А във финалната, пета игра, победителят може да грабне до 2 000 000 лева. Продуцентите са подготвили уникален спектакъл, в който публиката ще се потопи в една виртуална реалност с помощта на различни визуални ефекти, игра на светлини и истински съспенс, които ще ви накара да затаите дъх - от първата до последната минута, а от 20 февруари минутите ще са с 30 повече! Една игра с много печалби и много емоции! Вечерта на новото начало - тази събота 18 часа с "Лотария България" само по bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай