Четвъртък,

Лорина: Живей, докато можеш

От: Агенция Стандарт -
266
Лорина: Живей, докато можеш
A
A
A

София Бобчева от Народния театър разказа по Би Ти Ви, че Лорина Камбурова преди броени дни е писала до тяхна обща приятелка, като финалното изречение е звучало така „Трябва да се живее – живей, докато можеш“. Двете са били неразделни, докато са снимали „Скъпи наследници“, и въпреки че София е по-голямата, се е чувствала сякаш под крилото на Лори. Росен Пенчев, с когото Камбурова е арт дует, разкри, че Лорина е останала да снима в Русия и заради непоносимост към злобата и хейтърите у нас, които тя е преодолявала с усмивка и хладнокръвие.

Колежките на Камбурова от Москва, с които тя е била изключително близка, се включиха, за да потвърдят това, което вече се знае от последните часове: Лорина е имала много сериозни проблеми с белите дробове, сменила е няколко болници в Москва, а в петък е трябвало да я изпишат. Миналото лято дори не е успяла да присъства на премиерата на руската комедия, снимана в Свети Влас, "Любов и чудовища", тъй като по това време за първи път е лежала с коронавирус в специализирано отделение.   

Самият Росен Пенчев, който е бил нещо между брат и баща за прекрасното момиче - двамата работят заедно на музикалната сцена от 2013, уточни, че преди година е половина тя е споделила с него, че вероятно ще се стигне до трансплантация. Тя обаче нито за миг не е сваляла гарда, решена да се бори докрай за живота си.  

"Почивай в мир, слънчице!" пък са думите, с които любимият на Лорина Камбурова  -  Георги Елисеев, е споделил мъката си в социалната мрежа. "Продължавай да блестиш така, както само ти можеш" - гласи друг негов коментар към тяхна обща снимка. 

Младият мъж и актрисата са заедно от 2016-та година. Той от Варна, дълги години живее в Ню Йорк, където е финансист, но истинската му страст е да бъде диджей. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com