Отиде си Лорина Камбурова от "Скъпи наследници"

Актрисата е получила усложнения заради вирусна пневмония

Отиде си Лорина Камбурова от "Скъпи наследници" | StandartNews.com

Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала в болница в Москва, потвърдиха за bTV нейни близки. Звездата от "Скъпи наследници" и "Връзки" е починала след усложнения от вирусна пневмония. Новината беше съобщена и от неин колега режисьор в социалните мрежи. 

Лорина Камбурова е родена през ноември 1991 година. Играе в първия сезон на сериала "Връзки" по bTV, както и в сериала "Скъпи наследници", участва в турски продукции, а през януари окончателно се премести да живее в Москва.

Като ученичка се явява в "Мюзик айдъл 3" и стига до финала. Приета е в Икономическия университет във Варна, но не й се учи там. Затова решава да се пробва в НАТФИЗ. За изпитите я подготвя за 2 месеца актьорът Валентин Митев. Завършва в класа на проф. Здравко Митков. През 2019 година тя се сгоди за Георги Елисеев, който е по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

Близките на Лорина, която е родена във Варна, призоваха за финансова помощ, за да може тялото й да бъде транспортирано до България, където семейството ѝ да я погребат. Всеки, който може да помогне, да го направи на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай