Лора решава съдбата на бебето си в "Братя"

Калин е озадачен, че синът му изобщо не се е прибирал вкъщи

Лора решава съдбата на бебето си в "Братя" | StandartNews.com

Лора е пред съдбовен избор. Измъчвана от тежка вина заради аферата с Драго, тя се колебае, дали да премахне бебето – плод на нейната непростима грешка. Такъв е съветът и на свекърва й Снежа, която е отчаяна от развоя на събитията в семейството на Борис. Лора е почти готова да изкупи вината си с цената на живота на ембриона, който расте в нея. Ще стигне ли до край или ще се откаже на финалната права?

Калин е озадачен, че синът му изобщо не се е прибирал вкъщи. Настойчиво, но безуспешно го търси по телефона и е все по-притеснен, защото отговор няма. С колегите му полицаи проверяват по арести и болници за изчезналото момче. Ще открият ли следа от Симо и какъв обрат ще настъпи в душата на сринатия баща?

Междувременно, проблемите на Велин с алкохола нарастват и той вече не може да скрие факта, че постепенно се връща към старото си “аз”. Единственият му шанс е да потули своя проблем от очите на семейството. Мая е на път да го разкрие, но до къде е готов да стигне той, за да унищожи следите си?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай