Лили Иванова направи уникален лайв сред вълните в Лозенец

Васко изненада Лили с цигулка

Лили Иванова направи уникален лайв сред вълните в Лозенец | StandartNews.com

Лозенец. Лили Иванова за пореден път доказа, че е най-голямата.

Пред близо 1000 души на плажната ивица на "Хасиенда Бийч" в Лозенец тя пя 2 часа на 15 метрова сцена, издигната буквално във водата. Нейният голям приятел Васко Василев като разбра за уникалния концерт, изпрати червената си електрическа цигулка, за да свири на нея Ангел Дюлгеров. Преди Лили да се качи на сцената местата си заеха и останалите от бенда й - Огнян Енев (пиано и тромпет), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Вачев (барабани и перкусии).

Попримата, вярна на стила си, се появи облечена в черен тоалет от любимата си дизайнерка Ал Демюлместер. Присъстващите занемяха веднага след началото, когато прозвуча първият голям хит за вечерта - "Стрелките". Последваха "Невероятно", "Искам те", както и "Ти не си за мен" - песента, в чието видео участва Мариус Куркински. С емблематичното "Камино" Лили накара публиката да стане на крака и няколко пъти да я вика на бис. А преди големия лайв на звездата Миленита и бендът й подгряха публиката.

Много руски и гръцки туристи бяха дошли специално в Лозенец, за да присъстват на концерта й. Сред публиката имаше и доста българи от чужбина, които прекарват ваканцията си у нас. Интересът към концерта беше толкова голям, че на хълмовете в близост до заведението бяха накацали рояци с хора. В морето пък плуваха няколко корабчета и лодки с почитатели, които не бяха се вредили за билети.

Организаторите на целия купон са "Ендевър ентъртеймънт" и момчетата от "Кьониге Ивент Тийм". Поканата им към екипа на певицата дошла от името на Димитър Тодоранов, собственик на "Хасиенда Бийч".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай