Кривна ли Панайот Панайотов към чалгата

Култовият певец влиза в нова колаборация

Кривна ли Панайот Панайотов към чалгата | StandartNews.com

Всеки втори знае репликата "Мижав интерес". Тя стана особено актуална след скандала между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Сега култовата реплика придобива нова форма и събира на едно място Криско, Панайот и диджей Деян Соло. В песен.

Панайот Панайотов разказа в ефира на Нова: „Идеята дойде от Диан Соло, той ми се обади. Каза: "Панчо, моментът е много специален, не знам дали усещаш. Тази фраза събуди голям интерес, раздвижи вълната, сега сме на един гребен. Ако искаш, аз съм направил едно демо на една песен, да включим и тази фраза". Това беше едно предложение, на което никой не може да откаже. И той след това ми каза: "Ще включим и Криско”.

Песента е в различен стил от този, с който е популярен Панайот Панайотов, и е с балкански ритми. „Смятам точно така, че ще помислят, че е чалга. Нека си мислят. Но стилът, който трябва да обясним на хората - те още не го знаят - е "балканска фючър естрада". Това е ново понятие, измисли го Деян. Той го измисли като нещо ново, което навярно предстои”, допълни Панайот Панайотов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай