Четвъртък,

Кривна ли Панайот Панайотов към чалгата

От: Агенция Стандарт -
2498
Кривна ли Панайот Панайотов към чалгата
A
A
A

Всеки втори знае репликата "Мижав интерес". Тя стана особено актуална след скандала между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Сега култовата реплика придобива нова форма и събира на едно място Криско, Панайот и диджей Деян Соло. В песен.

Панайот Панайотов разказа в ефира на Нова: „Идеята дойде от Диан Соло, той ми се обади. Каза: "Панчо, моментът е много специален, не знам дали усещаш. Тази фраза събуди голям интерес, раздвижи вълната, сега сме на един гребен. Ако искаш, аз съм направил едно демо на една песен, да включим и тази фраза". Това беше едно предложение, на което никой не може да откаже. И той след това ми каза: "Ще включим и Криско”.

Песента е в различен стил от този, с който е популярен Панайот Панайотов, и е с балкански ритми. „Смятам точно така, че ще помислят, че е чалга. Нека си мислят. Но стилът, който трябва да обясним на хората - те още не го знаят - е "балканска фючър естрада". Това е ново понятие, измисли го Деян. Той го измисли като нещо ново, което навярно предстои”, допълни Панайот Панайотов.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички