Сряда,

Критичен случай мобилизира лекарите в "Св. Анастасия"

От: Агенция Стандарт -
Критичен случай мобилизира лекарите в "Св. Анастасия"
A
A
A

Борба за оцеляването на пациенти, недостиг на консумативи и морални решения ще усложнят ежедневието на лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Наков и сестра Кирилова са твърдо решени да пристъпят към процедура, която да дари нов живот и да им помогне да се сдобият с желаното дете. Разговор с доцент Захариев ще постави различни въпроси, сред които възможно ли е двамата да останат удовлетворени от такава ситуация и редно ли е детето да расте във формално семейство.

Какво ще решат Наков и Кирилова и дали едно бъдещо дете може да даде повече смисъл на живота и да заличи разочарованията, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Спешна операция ще мобилизира лекарския екип и едновременно с това ще създаде настиск върху колеги в болницата. Доктор Романова ще потърси подкрепата на Методиев, който ще трябва да избира между задкулисните договорки с Фотев и дълга към жената, която обича. Сестра Жекова също ще се озове на бойното поле, впускайки се в търсене и осигуряване на консумативи за болницата. Кризисната ситуация ще я провокира да потърси нови решения и да влезе в сблъсък с неочакван човек от болницата. Междувременно доктор Димова също ще се опита да осигури средства, а инициативата ще се окаже челен сблъсък с действителността.

Отношенията на сестра Райкова и Хаджихристев ще продължат да варират, въпреки старанието на Кая да намери път към него. Дали Хаджихристев ще промени своето виждане? Ще успее ли да се справи с натрупаната горчивина и да продължи към съвместното им бъдеще? И най-важното – ще успеят ли лекарите да прескочат всички трудности по пътя към спасяането на човешкия живот? 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички