Кралско семейство в ефира на Cartoon Network

Кралско семейство в ефира на Cartoon Network | StandartNews.com

Ваканцията е трескаво преживяване за всяко семейство, а ако към това добавим и няколко кралски корони със скъпоценни камъни, няколко благороднически титли и цяло кралство, което трябва да се управлява, значи сме влезли в света на новата продукция на Cartoon Network Studios – „Да живее кралското семейство". Забавната мини-поредица ни запознава със семейство съвременни знатни особи, които живеят по средновековен маниер. Предаването е създадено от Шон Шелес (продуцент на „Парк шоу") и е базирано на неговата отличена с Emmy® кратка форма, наречена „Фестивалът на коледния заек". „Да живее кралското семейство" започва тази събота. 

С подчертано средновековен привкус, „Да живее кралското семейство" ни среща с едно съвременно семейство короновани особи, докато се подготвят за ежегодния седем-дневен фестивал на коледния заек, който ще изобилства от вкусна храна, вълнуващи дуели, пеещи горски мъже и най-важното – много, много смях. Всеки от четиримата членовете на кралското семейство е централна фигура в различен епизод – ще научим за гръмкото хъркане на кралица Елинор и за борбата на принцеса Розалинд да бъде обикновен тийнейджър, който ходи необезпокоявано на събирания и музикални клубове. Мини-поредицата е „намигване" към съвременните кралски проблеми, пренесени в средновековна обстановка.

„Да живее кралското семейство" следва успеха на предишния хит, създаден от програма Global Artists към Cartoon Network Studios - „Отвъд оградата", отличен с Emmy® през 2014 г.

Премиерата на „Да живее кралското семейство" е в събота, 10 септември от 10.00 ч. по Cartoon Network.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай