Кой актьор ще изиграе Ламбо?

Правят документален филма за Стефан Данаилов

Кой актьор ще изиграе Ламбо? | StandartNews.com

 

Кой ще изиграе най-популярния български актьор и секссимвол от времето на соца в документалния филма за Ламбо, който правят племенницата му Росица Обрешкова и известният режисьор Ивайло Христов?

По думите на продуцента Кирил Кирилов, авторите на филма вече са се спряли на определен актьор. Засега обаче екипът на филма пази в дълбока тайна неговото име, защото предстои още много подготовка, а и не е осигурено финансиране. Кино проектът ще кандидатства с надеждата да получи държавна субсидия от Националния филмов център. Освен в България, Росица Обрешкова и Ивайло Христов искат да снимат и в Италия, Франция и Русия - там, където Стефан Данаилов е снимал филми и където има много приятели.

„Дори една история да е скучна, той я разказваше по такъв цветущ начин и с такива образи, че ти се запленяваш“, казва Росица Обрешкова. Голямата мечта на Ламбо била да създаде свой театър, но уви не успя да го реализира.

Сега предстои на екран да видим Ламбо през очите на няколко поколения студенти, които го боготворят, през очите на колегите и приятелите от най-различни сфери, казва Обрешкова, цитирана от Лупа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай