Вторник,

Концертът на Helloween се отложи заради К-19

От: Агенция Стандарт -
147
Концертът на Helloween се отложи заради К-19
A
A
A

Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради пандемията от Ковид-19, легендите от Helloween решиха да отложат цялото си турне, планирано за тази година. United Alive Tour Part II ще се проведе догодина, а датата за България е 10-и юни. Концертът ще бъде в столичната „Арена Армеец“.

„Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне“, съобщават от групата.

Заради отлагането на турнето от групата решиха да забавят и издаването на най-новия си, все още неозаглавен албум за началото на следващата година.

„Много сме горди с резултата и нямаме търпение да отпразнуваме новите песни с феновете, при това на живо“ споделя вокалистът Анди Дерис.

Всички билети, закупени за концерта тази година, ще важат за новата дата без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване до 1 юли 2020-а.
 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com