Колеги от „Скъпи наследници“ плачат за Лорина

Димитър Баненкин, Георги Кадурин и Иво Аръков са в шок от черната новина

Колеги от „Скъпи наследници“ плачат за Лорина | StandartNews.com

Колегите на Лорина Камбурова, които снимат с нея в „Скъпи наследници“, все още са в шок от новината за смъртта на винаги усмихнатата актриса.  Иво Аръков публикува емоционален пост във Фейсбук.

"Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме чудесно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я без предупреждение, а тепърва й  предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена. Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе, както се казва нашата "Wonder Women" - Жената Чудо. Липсата ще е осезаема и за колеги, и за фенове - тя имаше от всичко по много!  Светла да е паметта ти, Лорина, където и да си сега. Обичаме те! Поклон!".

"Усмивке... Къде тръгна, Лори.. .Рано е, рано! Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън веднага! "Бог да я прости... Лудетина, талант, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, готова да научи всичко за да бъде по-добра! Съболезнования на близките", сподели Орлин Павлов.

Георги Кадурин и Димитър Баненкин също признаха, че все още не могат да осъзнаят какво се е случило.

"И Лорина Камбурова е тръгнала нагоре! Много талантлива, много добре възпитана, много красива. Тръгна от 17-годишна от третия сезон на "Мюзик айдъл", тръгна от красивата Варна, от артистично семейство, с известни братя, с музикалния проект "Росен и Лорина", с много филми, сериали, озвучаваше холивудски продукции, "Скъпи наследници", "Връзки". Много пъти ми е гостувала в "Дарик". Бог да я прости!", написа във Фейсбук и Ники Кънчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай