Киркоров кацна, идва с 10 ТИР-а декори и костюми

Независимо дали хората знаят руски език или не, няма значение, защото аз пея за любов, каза звездата

Киркоров кацна, идва с 10 ТИР-а декори и костюми | StandartNews.com

Независимо дали хората знаят руски език или не, няма значение, защото аз пея за любов. Това каза при кацането си на българска земя руската звезда Филип Киркоров, който след няколко часа ще изнесе грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. Киркоров обеща шоу, каквото досега не е правено у нас. За целта пристига с 10 ТИР-а техника, декори и костюми, съобщи БГНЕС.

"Само аз сменям 10 костюма по време на шоуто", разкри руската звезда с български корен. Той каза, че шоуто му "Цветът на настроението" е част от тазгодишното му турне, което на 10 юни ще зарадва феновете му в Пловдив, на 12 юни в Бургас, на 14 юни във Варна и на 17-ти в Русе.

"Преди 12 часа свърши руското грами при нас. Аз бях номиниран в пет категории, три от които спечелих - за най-добра песен на годината - "Цветът на настроението", дует на годината и певец на годината", похвали се Киркоров и каза, че всяко идване в България е голямо събитие за него, защото чувства страната ни като свой втори дом. Певецът каза, че заради това е взел решението си именно тук да прави първо премиерите на новите си парчета извън Русия.

Световноизвестният изпълнител изказа своето притеснение от факта, че цензурата се завръща в Русия и част от песните му са били спирани от излъчване, но според него това има обратен ефект, защото хората ги търсят в мрежата и по този начин те стават още по-популярни.

„Удряй своите хора да не ходят напред, за да се страхуват чуждите. Така беше преди. Минаха почти 30 години оттогава и все още има корумпирани хора, които са живи и се опитват да спъват творчеството. Дори една весела песен като Ibiza беше критикувана, след това "Цветът на настроението“, защото си мислеха, че дете пие шампанско, а това не беше така. Свалиха песента от радиото", каза той и с огорчение добави, че отново се е върнало времето на цензурата. Изпълнителят припомни, че популярността си в Русия дължи на песните на Тончо Русев, който вече не е сред живите. Това стана и повод да каже, че за първи път откакто прави концерти у нас не може да обещае, че тази вечер ще изпълни песен на български. Киркоров уточни, че това решение ще вземе в последния момент и в зависимост от емоциите, които го владеят на сцената.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай