Киану Рийвс с първи трейлър на „Бил и Тед 3“

Дългоочакваното продължение излиза на големия екран на 21 август

Киану Рийвс с първи трейлър на „Бил и Тед 3“ | StandartNews.com

Киану Рийвс и Алекс Уинтър представиха първия официален трейлър на дългоочакваното продължение „Bill & Ted Face the Music“. Това ще бъде третата част на комедийната поредица за рокаджиите Бил и Тед, които всеки път спасяват света чрез музиката си. Първите два филма излязоха през 1989-а и 1991-а – „Чудесното приключение на Бил и Тед“ и „Чудното пътуване на Бил и Тед“.

В новата продукция най-добрите приятели Бил и Тед вече са на средна възраст. Един ден посетител от бъдещето ги предупреждава, че единствено тяхната песен може да спаси човечеството. Но, за да открият „песента“, те трябва да отидат напред във времето и да вземат парчето от самите себе си. По време на щурото им приключение, Бил и Тед ще получат помощ от дъщерите си, от съвременни исторически фигури и няколко музикални легенди.

Режисьор на новата авантюра е Дийн Паризо. Продуцент отново е Скот Кропф, а сценаристи за пореден път са Крис Матисън и Ед Соломон. Въпреки пандемията, очаква се „Bill & Ted Face the Music“ да тръгне на големия екран по график – на 21 август тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай