Къде Мария Бакалова разбра за Оскара

Актрисата е била на снимачната площадка в Лондон

Къде Мария Бакалова разбра за Оскара | StandartNews.com

Мария Бакалова е била на снимачната площадка в Лондон, когато е разбрала за номинацията си за „Оскар“, разказа самата тя при Николаос Цитиридис.

 „През целия ден бях на терен за новия филм на Джъд Апатоу "Балонът". Сутринта той ме попита: "Сигурна ли си, че не искаш да гледаш обявяването на номинациите? Искаш ли да останеш сама?“. Отговорих му, че не искам – нямах желание да се разсейвам. Не исках да бъда и нагла – дори самото споменаване на името ми до Оливия Колман, Глен Клоуз, Аманда Сейфрид или Юн Юх-джунг беше повече от достатъчно. Струваше ми се невъзможно дори да се надявам. И тъкмо снимахме сцена с Педро Паскал, когато Джъд Апатоу се приближи до мен. Помислих си: „Господи, какво ли иска да ми каже: толкова ли съм зле, че не го казва дори на микрофона, за да не го чуят другите? Сигурно ще ми се скара!". Но той извика: "Поздравления - имаш твоята първа номинация за "Оскар!"

Мария е звъннала първо на майка си по телефона, която на свой ред се е обляла в радостни сълзи. Двете най-после са заедно, след като не са се виждали от 2019-а година. Бакалова веднага си е разменила съобщения и със Саша Барън Коен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай