Казина наддават милиони за АББА

Групата предизвика фурор със завръщането си с новият албум "Voyage"

Казина наддават милиони за АББА | StandartNews.com

АББА предизвикаха фурор със завръщането си с новият им албум "Voyage" и с това продължават да са едни от най-желаните артисти от промоутърите, защото е ясно - присъствието им носи добра печалба.

Освен, че шведските легенди ще влязат в книгите по история с успеха си в класациите в Обединеното кралство, може и да спечелят "почти един милиард лири" вследствие от "войната" на три хотела в Лас Вегас, които наддават за тях и отчаяно искат да осигурят новият концерт-шоу на групата за гостите си, пише "Daily Mail".

Според съобщенията "MGM Resorts", "Caesars Palace" и "Resorts World" се борят да са домакини на "Abba Voyage".

Революционното шоу стартира в Източен Лондон през следващия май. Квартетът ще се появи като дигитално създадени версии на себе си заедно с група от десет души.

Източник докладва: "Мечтата е шоуто да се премести в Щатите след представянето му в Лондон и се смята, че във Вегас, може да направи почти 1 милиард лири. Плановете в момента са съсредоточени около предложение за 2024 г., което ще съвпадне с 50-ата годишнина от победата им в Евровизия и излизането на "Waterloo". Привлекателността на Abba е глобална и би било супер да има тази нова технология за аватар и на Vegas Strip". (булеварда с казината и хотелите -бел.а)

Говорейки за предстоящото шоу и неговото значение, Бьорн каза наскоро: "Мислих много за това, за това какво всъщност означава екзистенциално. В това отношение аз съм вечен. И ние бяхме първите, които направиха това. А първите винаги се помнят и винаги се споменават в бъдещето - те бяха пионери. Аз гледам на себе си като на аватар от 1979 г. и не ми е странно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай