Катрин Вачева напусна брадърите

Катрин Вачева напусна брадърите | StandartNews.com

Поредният съквартирант, изгонен от къщата на VIP Brother, е Катрин Вачева. Късно снощи зрителите дадоха най-голяма подкрепа за Ернестина Шинова, която също бе на елиминации заедно още с Иво Танев.

На излизане Катрин благодари на съквартирантите за хубавите моменти и приятелства. Тя обяви пред Ники Кънчев, че ще даде щита SDI на Кристина и по този начин ще я предпази от предстоящите елиминации.

В снощния епизод на шоуто стана ясно, че Иво Танев все повече дразни съквартирантите. Много от тях се оплакаха, че той постоянно иска да бъде похвален за всичко, което прави и това ги дразни.

Тази вечер зрителите ще видят поредния скандал в къщата- в кухнята, в който главно действащо лице ще бъде Иво. Люси ще се изправи в директен сблъсък срещу монопола на Иво и ще изяви желание той да поеме изхранването на Съквартирантите. Желанието му ще доведе до сериозен словесен сблъсък и емоционална тирада от страна на Танев, съобщиха от Нова тв.

Звездите ще имат нова мисия, в която зрителите ще имат вмешателство. Преди дни Big Brother организира онлайн анкета, в която феновете на предаването имаха възможност да дадат мнението си за всеки един от Съквартираните. Днес те ще трябва да познаят кой е победител във всяка една от категориите – най-секси жена, най-голям интригант, кой се прави на най-голяма жертва, кой е най-достоен да спечели VIP Brother 2015.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай