Калин Вельов: Димо, защо така, братко

Вокалистът на P.I.F. оставя жена и две дъщери

Калин Вельов: Димо, защо така, братко | StandartNews.com

Депутатът от ГЕРБ и известен музикант Калин Вельов също се прости с вокалиста на група P.I.F. Димо, който преди години пребори наркотиците, но сега не успя да надвие Ковид 19.

„Димо, защо така братко?! За къде се забърза??? Имаше още неща тук за теб. Ще липсваш на всички ни. Сбогом! Много е тъжно“, написа Вельов в социалните мрежи. "Благодарим ти за музиката, приятелю!", добави Стефан Вълдобрев. "Вече знаем кой ще прибира звездите сутрин. Светъл път, Димо!", сбогуваха се и от Театър "Азарян".

Димо оставя жена и две малки дъщери. С Люба, майката на момиченцата, се запознават на кастинг. Тя е кастинг директор и е очарована от факта, че той е единственият, който идва на прослушването с научен текст. По това време и двамата все още са с предишните си партньори, но бързо разбират, че е любов от пръв поглед. Преди да се събере с Люба,  актьорът певец има кратък брак с Христина Апостолова и дългогодишна връзка с Искра Донова – именно звездата от „Братя“ е плътно до него и го подкрепя в битката му с тревите и антидепресантите.  Двамата остават приятели.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай