Неделя,

Калин тръгва по следите на Борис в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
149
Калин тръгва по следите на Борис в "Братя"
A
A
A

Отношенията между двамата приятели Борис и Калин стават все по-обтегнати. По време на оперативка в ГДБОП с разбор на проведената акция за сделката със “синята муха” между тях прехвърчат сериозни искри. Интуицията на Калин подсказва, че Борис крие много повече информация, отколкото е предполагал в началото и опитва да го хване натясно. Инспектор Донков пък е възмутен, че са скрили от него организацията на цялата акция. Ще се издаде ли Борис за участието си в нарко сделката или ще успее да приспи съмненията и какъв е планът на Калин, за да стигне до истината?

Боксьорът изненадва Вики с предложение да си направят кратко пътуване към южното Черноморие, където той трябва да отиде по работа за няколко дни. Идеята се харесва на своенравната тийнейджърка и тя се чуди как да получи разрешение от родителите си. Без да иска, Вики въвлича Симо в тъмни схеми с още по-опасни последици. Ще се усети ли навреме влюбеният ученик?

Мая е силно озадачена, когато открива солидно постъпление в личната им банкова сметка с Велин. В разговор с него тя получава обяснението, че това са парите от спечелената обществена поръчка. Въпросителните за Мая, обаче, се множат, а отговорите остават неясни – кой е помогнал на съпруга й да спечели толкова голяма държавна поръчка и как сумата е преведена така бързо и то от името на частна фирма?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди