Калин Сърменов вдигна заплатите в Сатирата

Актьорът директор нахъси колегите си с 10 процента отгоре

Калин Сърменов вдигна заплатите в Сатирата | StandartNews.com

Калин Сърменов се похвали, че е вдигнал заплатите на хората в Сатиричния театър с по 10 процента. Актьорът директор сподели в „Събуди се“, че трупата на комиците е била в принудителна ваканция заради коронакризата в рамките на минималното и отново напомни, че в сградата действа супер модерна пречиствателна система на въздуха и няма опасност от зарази.       

Сърменов е режисьор на най-новия спектакъл в Сатирата – „Кой-кого“, като е и автор на драматизацията по пиесата на  Момо Капор "В края на уикенда".  В ролите са Албена Павлова и Иван Панев, които се превъплъщават в съпрузи, изясняващи дългогодишните си отношения.

„Никой не иска живот, който минава от днес до утре - между чистите и мръсните чинии, от понеделник до понеделник, от първи до тридесет и първи… Живот, протекъл почти незабелязано в едно и също, едно и също, едно и също… Но идва възрастта, когато изображението ти в огледалото престава да те залъгва, че вълнуващите преживявания и хубави години предстоят тепърва. Когато искаш нещо да промениш, но не знаеш какво… Когато толкова си свикнал с човека до теб, че вече си забравил защо сте били влюбени, а това, заради, което някога безумно сте се харесвали, се е удавило в рутината на всекидневието“, коментира Сърменов вечните теми..

Историята на Момо Капор дава надеждата, че ако „мълчанието“ в една семейна двойка се пропука, то може да преоткриеш този, на когото си вярвал, на когото си можел да кажеш истината и те обича заради теб самия, а не от страх пред самотата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай