Калин с тежки подозрения спрямо Борис в "Братя"

Какво е привлякло вниманието му?

Калин с тежки подозрения спрямо Борис в "Братя" | StandartNews.com

В отдел “Наркотици” на ГДБОП са раздвоени между два големи казуса – убийството на Лина и изчезването на Гаврилов. От лабораторията на службите информация, че под ноктите на убитата е снето ДНК, което е изпратено за анализ. Въпрос на време е да излезе наяве, кой е убиецът на момичето. Следователите се надяват да имат късмет и извършителят с това ДНК вече да е регистриран в тяхната база данни, за да стигнат по-бързо до неговото име.

Внезапно Калин се натъква на съмнителни съвпадения, разглеждайки повторно доказателствата. У него се зараждат страшни подозрения, че колегата му и най-добър приятел Борис прикрива факти от нощта на убийството. Калин е в ступор и подлага Борис на тест. Какво е привлякло вниманието му и ще разбере ли, че Боби е замесен в престъплението?

Роси успява да избяга от склада, в който Максим и Боксьора я оставиха вързана, докато Денис реши съдбата ѝ. Уплашена за живота си, тя отново се свързва със Снежа с молба за помощ, за да се измъкне от България, колкото може по-бързо. Снежа я праща при човек, на когото има пълно доверие. Каква ще е реакцията на Роси, когато види кой е?

На личната си поща Борис получава шокиращ мейл, който съвсем ще промени живота му от тук нататък. Какво е съдържанието на мейла и защо преобръща всичко у следователя?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай