Какво каза Ейдриън Броуди за България

Живях в София и й се насладих, каза актьорът

Какво каза Ейдриън Броуди за България | StandartNews.com

"Бил съм много пъти в България. Харесвам хората тук много. Живях в София и й се насладих" - казва актьорът Ейдриън Броуди в ексклузивно интервю за "Преди обед".

В момента той е приключил със снимките за продукция за HBO, свързана с Los Angelis Lakers. Скоро пък започва работа по нов проект.  

Звездният скок в кариерата си Броуди прави с ролята във филма на Роман Полански - "Пианистът". 

Но още 13-годишен вече има сценични изяви.

Във филма "Лятото на сам" претърпява инцидент, при който чупи носа си. Първоначално актьорът е разгневен. Впоследствие обаче дори отказва хирургическа намеса, защото преценява, че носът му е много специфична и лична особеност. 

В ексклузивното си интервю за bTV Броуди споделя, че напоследък е отделял повече време на семейството си, композирал е музика и е обръщал внимание на нещата, които в ежедневието си е пропускал. 

От снимките си в България пази само хубави спомени."Много добри и естествени хора! Снимачният екип беше много добър и мил. Имаше добри български актьори. На първо място всички статисти от "Септември в Шираз". Моят дубльор и всички каскадьори бяха българи." - разказва той. 

Съветът му към хората, които се сблъскват с трудностите на времето, е да държат главата си изправена.

Всичко си има приливи и отливи. Има върхове и низини. И когато си в низините, е много трудно да видиш голямата картина. Трябва да се придържаш към разбирането, че това е временно и ще преодолееш предизвикателството, без значение колко е голямо. И ще дойдат нови.

Според Броуди пътят напред продължава, когато оставаме спокойни и не се изгубваме емоционално твърде много в трудните моменти. За него кризите и неудачите в живота са променливи.

Самият той признава, че е емоционална личност, но се е научил да дава крачка назад, за да помисли.

"Ако запазиш спокойствие и в тези моменти на криза, накрая ще победиш" - категоричен е той.

Всички новини от деня

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай