Каква е новата роля на Мария Бакалова

Бургазлийката ще играе в романтичната комедия "Сватбеното пътешествие"

Каква е новата роля на Мария Бакалова | StandartNews.com

Мария Бакалова, която бе номинирана за награда "Оскар" и спечели известност като звездата в продължението на "Борат", намери новия си филмов проект, писа изданието "Hollywood Reporter".

Бургазлийката ще играе в романтичната комедия "Сватбеното пътешествие" (The Honeymoon) - британско-италианска продукция на "Notorious Cinemas". Дийн Крейг ще е сценарист и режисьор на филма, снимките започват в началото на септември в Рим и Венеция.

Блондинката ще изпълни ролята на Сара - булка, която със съпруга си Адам се отправя на романтично сватбено пътешествие Адам във Венеция, но най-добрият приятел на Адам съсипва пътешествието на младоженците, предава БТА. Във филма участват още Пико Аликзандър, Асим Чодри, Лукас Браво.

Нашенката каза, че проектът я заинтригувал, защото излиза извън класическия формат филми за приятели и включва силен женски образ, и то от Източна Европа.

"Мисля, че след почти две години пандемия, всички ние търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Радвам се, че ще съм част и от продуцентския екип на продуцията", каза тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай