Качиха "Скорпиънс" на Витоша

Кадри от софийския концерт може би ще влязат във филм за тиранозаврите в жанра

Качиха "Скорпиънс" на Витоша | StandartNews.com

София. "Скорпиънс" забиват тази вечер в столицата. По-рано днес Клаус Майне и компания са похапнали на чист въздух в полите на Витоша. Веднага щом кацнали, домакините закарали звездите от "Скорпиънс" в ресторант с нашенски гозби. Неостаряващите момчетата се подкрепили с туршийки, които оценили високо заради нетипичния за тях вкус, научи "Стандарт". Те опитали и салати, разядки, масата била отрупана с печени меса.

Вкуснотиите полели обилно с червено вино и вдигнали тост за промоутърите от "Лауд консертс" и феновете в "Арена Армеец". До четири следобед музикантите си отдъхваха в хотела и нямаха желание да се разхождат. Всички от бандата - Клаус Майне, Рудолф Шенкер, Матиас Ябс, Павел Мончивода и Джеймс Котак - се държали много естествено и мило с хората, които са ангажирани с обгрижването им по време на престоя, издадоха хора от кухнята. През това време с пълна сила кипеше строежът на залата.

"Скорпиънс" долетяха с 15 души технически екип. Те запретнаха ръкави и цял ден редиха мултимедийното шоу, а техниката пристигна с тир.

Малко преди старта на шоуто тази вечер, великаните на рока трябваше да се срещнат с тримата финалисти от X Factor - Ана-Мария, Наско и Жана. Предвиденото време беше около половин час, в който опитните музиканти щяха да раздават съвети на младите си колеги. По темата най-подготвена, естествено, беше Жана, която решила да им изпее любимото си парче Holiday.

На сцената беше опънат и специален "език", по който 65-годишният Клаус Майне трябва да подтичква.

Преди София тиранозаврите на рока забиха в Румъния. Турнето им е под наслов Rock N' Roll Forever. Матиас Ябс ще пише книга за групата догодина, а в момента снимат документален филм за бандата, но не се знаеше до вчера дали кадри от шоуто в София ще влязат в лентата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай