Неделя,

Изненадваща спецакция в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
139
Изненадваща спецакция в "Братя"
A
A
A

Изненадваща спецакция на ГДБОП заварва неподготвени хора от обкръжението на влиятелния софийски наркобос Пламен Райков. Под ръководството на Борис службите се надяват да заловят голяма пратка хероин, пристигнала през турската граница. Кой и с какви мотиви стои зад акцията, ще бъде ли успешна тя и колко е висока цената на успеха?

Калин е скандализиран от версията на Борис и неговата истина за случилото се в нощта на убийството на Лина. Той има нужда от още отговори, за да си обясни ситуацията, в която са преплетени драматични разкрития от миналото на неговия приятел. Признал всичко, Боби е готов да даде показания и пред разследващия убийството – Черкезов от МВР. Калин стои пред съдбоносен избор – той или трябва да подкрепи колегата си, или да го спре. Какво ще бъде неговото решение?

Симеон продължава отчаяните си опити да възпрепятства заминаването на Виктория на море, сама с Боксьора. Но тя е твърде влюбена в “лошото момче” и пренебрегва молбите на съученика си. Времето до заминаването изтича и Симо се принуждава да вкара в действие най-тежкия си аргумент. Какво е намислил, ще сработи ли неговият план и какъв шок го очаква на новата му месторабота – в бара на Денис?

Междувременно, Лора си прави следващ тест за бременност. Развълнувани, двамата с Борис са готови да видят резултата заедно. Възможно ли е този път да е положителен?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди