Ива Екимова напусна VIP къщата, иска второ дете

Ива Екимова напусна VIP къщата, иска второ дете | StandartNews.com

София. Ива Екимова е поредната известна личност, която напусна къщата на VIP Brother. Снощи русокосата пиарка бе изгонена след изненадващи за съквартирантите елиминации.

Домсъвета, който беше с почетен член Евгени Минчев, взе решение да спаси от номинации Йорданка Христова и Камелия Воче. Така за зрителския вот трябваше да се борят Влади Въргала, Ива Екимова и Иво Аръков.

"Отиваме да правим дете още тази вечер", каза пред Ники Кънчев Ива, която бе щастлива да види половинката си Петрозар. Той от своя страна не се хвана на провокациите на продуцентите и не прие, че гаджето му е имала флирт с актьора Иво Аръков в къщата. Мъжът до Ива дори я защити и каза, че връзката между тях е силна и двамата ще продължат да следват плановете си, сред които е да имат дете.

Искам да си имам братче, каза дъщерята на Ива Екимова пред репортер на "На кафе".

Тайната мисия на Жени и Тачо пък бе определена от VIP Brother за успешна. По този начин съквартирантите ще получат личните си вещи, които им бяха отнети, както и повече пари за глезотии в къщата. Успехът на семейство Манови им донесе имунитет за снощните елиминации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай