Инсулт повали Христо Сираков

Родният Хю Хефнър е в реанимация и се бори за живота си

Инсулт повали Христо Сираков | StandartNews.com

Инсулт е повалил столичния бохем и издател на "Плейбой" Христо Сираков. В момента родният Хю Хефнър се бори за живота си в една от столичните болници, пише ПИК. Бизнесменът, който в последните месеци заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов подготвя новия конкурс "Мис Плеймейт", се е почувствал зле в началото на седмицата. Последвала е животоспасяваща операция, продължила няколко часа. В момента Сираков е настанен в реанимацията, където лекарите и медицинския персонал полагат денонощни грижи, за да го стабилизират. 

"Операцията е била много тежка. Молим се за Христо, дано се оправи! Много пъти съдбата е доказвала, че него Господ го обича, дано и този път се размине с най-лошото", искрено се надяват в обкръжението на бизнесмена.

Инсултът наистина не е първото му сериозно здравословно изпитание, припомня изданието. Преди години Сираков прекара и инфаркт. Освен това има и проблеми с кръвното. Затова близките му сега са изключително притеснени и отправят горещи молитви за бързото му възстановяване и връщане към нормалния му ритъм на живот. При всички положения, занапред бохемът ще трябва сериозно да редуцира нощния си живот и плеймейтките, особено в първите месеци, които са рискови за появата на нов съдов инцидент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай