Илюзионистът Ненчо маха главата си в неделя

Илюзионистът актьор ще се разполови и ще седне на електрическия стол в новото си шоу

Илюзионистът Ненчо маха главата си в неделя | StandartNews.com

София. Кой може да повдигне респектиращия Любо Нейков във въздуха, при това само с поглед? Ненчо Илчев, разбира се! Актьорът и изкусен илюзионист отново ще подложи асистентката си Ненка, в чийто образ е Нейков, на специална левитация. Това е част от шоуто "Магията на Ненчо", което събира фенове в неделя в Театъра на армията. Спектакълът е в афиша от 4 години, но сега ще видим обновеното му и сензационно издание.

Ненчо ще спре дъха на публиката, като се отдели от тялото си, досущ като Дейвид Копърфийлд. Това изисква много време за подготовка и най-сетне ще бъде изпълнена за първи път у нас.

Да бъде маг на Ненчо му е детска мечта. А най-великият миг бил, когато семейството му го води в София, за да се запознае с кумира си, мистър Сенко. Днес той притежава реквизита на Орфи, Лепас, Мики и Сенко. Именно най-ефектните номера на своя идол ще покаже той в неделя. Единият е "агата левитация", когато във въздуха се понесе една от асистентките му. Това няма да е Ненка - тя също ще бъде подложена на издигане, но то ще е по-различно. "С "агата левитация" Сенко е завършвал всяко свое представление. Другият голям трик е електрическият стол. И двата ги е играл за последно през 1965 г. в Младежкия. Сега за първи път ще могат да се видят отново. На стола ще бъда аз, през мен ще премине 220 волта ток. Вчера за малко да се откажем от този номер, защото наистина е "включен" в контакта. Има вероятност токът да убие. Но все пак ще опитаме", разказа Ненчо.

Третата ефектна илюзия, която Ненчо ще извади от ръкава си, е моментът, в който главата му ще се търкулне на земята пред изумените зрители. "Както ме гледат, изведнъж тя ще е на пода. Надявам се да не се стреснат", каза още актьорът. В шоуто ще има и други разнообразни фокуси, а Ненка ще се появи в нови ефектни тоалети. В неделя зрителите ще имат възможност да го видят два пъти - от 16 и 19 часа. Следващата дата е 18 януари и после ще се играе един-два пъти месечно.

Как се чувства Ненчо - повече актьор или маг? "Съчетавам, сега съм потопен изцяло в това представление. Всичко минава през ръцете ми. Затова няма подобни спектакли - скъпи са и трудоемки", казва повелителят на илюзиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай