Групировката на Топал пред разпад в "Братя"

Радо е на тръни в създалата се ситуация на пълно недоверие

Групировката на Топал пред разпад в "Братя" | StandartNews.com

Раздор заплашва отношенията в групировката на Топал в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по Нова. Радо е на тръни в създалата се ситуация на пълно недоверие и недоумява как Акарди успява да се измъкне всеки път, предвид подозрителното му поведение. След като умело разсея съмненията на Денис към собствената си личност, Сандо използва отдалата му се възможност да изчисти своето име, обвинявайки в предателство някой друг. Чувайки случайни признания от страна на Николай, той изказва предположение пред брат си, че именно Никсън е отговорен за всички драматични ситуации, с които Лора се сблъсква в последно време. Ще повярва ли Денис, възможно ли е отново да бъде разклатено дълго граденото доверие към най-приближените му хора и как възнамерява да провери тезата на ММА-боеца?

Йосифов продължава редовните срещи с информатора и така разбира, че Топал планира да избяга, след като пласира афганистанския хероин. Инспекторът е в шок, защото осъзнава, че може завинаги да изпусне големия си враг, ако не действа смело и бързо. Той ангажира целия ресурс на отдел „Наркотици“, за да открие така нужните му уличаващи доказателства срещу бизнесмена. Докъде е готов да стигне Калин, за да разкрие престъпленията на наркобоса, какви изненади го очакват и има ли шанс най-накрая да го арестува?

Поли постоянно се бори със своята зависимост към наркотиците и се надява точно любовта на Симеон да й даде спокойствието и сигурността, от които има нужда, за да се върне обратно към предишния си живот. Но тя среща сериозен отпор от своя баща, който все още вярва, че точно Симо я е тласнал към този ад, проваляйки бъдещето й. Черкезов държи на думата си и настоява Поли да скъса окончателно със своя приятел. Ще приеме ли младото момиче тежкия ултиматум или ще събере сили да си признае цялата истина за безизходицата, в която се намира?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай