Гослинг и Евънс - шпиони на Нетфликс

Стрийминг платформата започва нова високобюджетна поредица

Гослинг и Евънс - шпиони на Нетфликс | StandartNews.com

Райън Гослинг ще се изправи срещу Крис Евънс в новия проект на Нетфликс за 200 милиона "The Grey Man", предадоха от Deadline. Бъдещата лента ще е базирана върху едноименния бестселър на Марк Гриней от 2009-а. Режисьори, продуценти и сценаристи ще са братята Джо и Антъни Русо, хората зад някои от най-мащабните заглавия от каталога на Марвел.

С бюджет от 200 милиона долара това е най-скъпата продукция на Нетфликс. Стрийминг платформата, която си осигури 10 милиона нови потребители покрай пандемията, възнамерява да започне своя шпионска поредица в стила на Джеймс Бонд и Борн. 

Историята е за бившия служител на ЦРУ, който се е превърнал в наемен убиец. В ролята на Корт Джентри е Гослинг. По петите му тръгва негов бивш колега, вече враг, Лойд Хенсън - Евънс. Братята Русо обмислят да се фокусират върху персонажа на Гослинг в евентуалните бъдещи продължения. 

Първоначално проектът е бил предназначен за Брад Пит и Джеймс Грей. След забавяне обаче кинаджиите от Марвел поели щафетата.Това ще е първият филм, режисиран от Джо и Антъни след световния мегахит "Отмъстителите: Краят".

Снимките се очаква да започнат през януари в Ел Ей. Международните локации все още не са уточнени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай