Гледаме „Убивайки Ийв“ 3

Награждаваната драма тръгва по HBO GO

Гледаме „Убивайки Ийв“ 3 | StandartNews.com

Трети сезон на награждаваната  драма „Убивайки Ийв“ се завръща в HBO GO с премиера на 13 април. Историята, последяваща токсичните отношения на ръба на преследването и привличането между тайния агент Ийв и наемния убиец на свободна практика Виланел, рестартира сюжета в момента, в който всяка от тях се опитва да подреди живота си без другата да присъства в него. Действието в новия сезон се развива в 8 епизода от по 60 минути.

 „Убивайки Ийв“ дължи успеха си на изненадата в сюжета и обратите, на които зрителят става свидетел в тази игра на гоненица между главните героини. Още в края на първи сезон феновете имаха усещането, че агент Ийв Поластри (Сандра О) ще бъде убита в края му, това обаче се случи като предизвестяващо действие във финалния епизод на втория сезон. „Убивайки Ийв“ се завръща с новия си сезон и не е спойлер, че Ийв все още е жива.

Комбинацията между двете дами плюс датчанинът Ким Бодния като агента на наемни убийци с добро сърце Константин  и ирландката Фиона Шоу като хладнокръвната шефка на тайния отдел Каролин, заедно с вече звездния тандем на създателките Вики Джоунс и  Фийби Уолър-Бридж, обещават гоненицата на котка и мишка да продължи по секси умен и неизменно добре облечен начин.

За Виланел (Джоди Комър) - убиеца социопат с безупречен моден стил - агент Ийв (Сандра О) е мъртва. Привидно скучният бивш агент от MИ6 Ийв се е скрила от очите на Виланел, с убеждението, че тя никога няма да я открие.  Всичко изглежда по план, докато една шокираща смърт става повод пътищата им да се пресекат отново. Тази среща и пътят обратно към сложните им отношения ще коства и на двете много - приятели, семейства и отказ от отношения с важни за тях хора, а може би и късче от душите им. В същото време екипът на Ийв и основно Кени не може  да се откаже от разследването на загадъчната криминалната групировка с името Дванайсетте.

„Убивайки Ийв“ има в колекцията си награди „Златен глобус“, „Еми“,  SAG, БАФТА и от съсловието на кинокритиците. Сред новите попълнения в актьорския състав ще видим Дейм Хариет Уолтър („Наследници“ на HBO), Дани Сапани („Блудници“), Джема Уилън („Игра на тронове“ на HBO).

Всички епизоди от първите два сезона са налични в HBO GO, a осемте епизода от по 60 минути можем да очакваме в осем поредни понеделника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай