ФСБ нахъсва Варна с "Вълче време"

ФСБ нахъсва Варна с "Вълче време" | StandartNews.com

ФСБ ще взриви неспокойния дух на варненци със своето "Вълче време". След грандиозния успех на уникалния рок спектакъл в София през пролетта на 2013 г. сега Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще го представят в Летния театър на 11 септември. Във Варна феновете на легенда ФСБ ще чуят нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина. Мотото, с което ще звучи лайфът край морето, е "Заедно можем", вероятно инспирирано от продължилите повече от месец политически протести в страната ни, на които през февруари Варна бе инициаторът.

Музикантите очакват с нетърпение тази среща, защото точно от морската ни столица започна тяхното голямо завръщане с концерта им на 8 декември 2010-а, когато публиката изпълни до краен предел Двореца на спорта.
ФСБ нарушиха мълчанието си с нов албум и концертите спектакли "Пак ще се прегърнем" (2010) и "ФСБ Симфони" (2011-2012) и обещаха, че макар и рядко, няма да спрат да радват почитателите си. И удържаха на думата си.
Билетите за "Вълче време", на цени от 20 и 30 лв., се продават на касата на Летния театър във Варна, в мрежата на Тикет плюс, в Дюкян "Меломан", в магазините "Ориндж", "Техномаркет","Пикадили", "Фотосинтезис".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай