Фънки: Затворят ли ни пак, умираме прави

Не знам изобщо интересуват ли се от нас тези в Народното събрание, заяви Ковачев

Фънки: Затворят ли ни пак, умираме прави | StandartNews.com

"Затворят ли ни пак, край с нас! Умираме прави, няма да издържим. Не знам изобщо интересуват ли се от нас тези в Народното събрание. Страшно е, че хората се страхуват от коронавируса, но въпреки това не се ваксинират. А само това е решението на този етап. В момента ние сме си заедно с Ванчо Несторов-Амебата, но аз свиря със Стенли и с "Черно фередже". Нямаме приходи други." 

Това заяви Димитър Ковачев-Фънки по повод на думите на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който смята, че ако бавната ваксинация продължи, може да се окажем на прага на ново затваряне през есента.

"Аз нямам спестявания, каквото изкарвам, харча. Ето, бях в някакъв списък с наградени с еднократно или повече пъти творци, но още не съм получил нищо. Трагедия е всичко, бях във втория списък, който изобщо дали някога ще се гласува, Бог знае. Но у нас е така - много шум за нищо. Няма да взема никаква пенсия вероятно, нали стажът, който имах към Концертна дирекция, е загубен", допълни още Фънки, който се пробва и в друго поприще освен музиката.

"Ще го играя погребален агент в постановка на Елин Рахнев. Всички много ми помагат, но е трудно, в небрано лозе съм. Почваме на 1 септември репетиции", обясни Ковачев пред медии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай