Филип детронира Алла

Филип детронира Алла | StandartNews.com

Киркоров обяви Ани Лорак за най-добрата певица на Русия

Филип Киркоров вдигна мерника на най-важната жена, с която премина по-голямата част от живота му. "Алла Пугачова трябва да си взема творческа отпуска. Тя отдавна не е онази руска звезда, която беше. Новите й песни не са нищо особено", така Филип разкритикува бившата в блога си. Според Киркоров руската сцена вече има една-единствена звезда и това е украинката Ани Лорак. "Тронът вече принадлежи на нея. Ани няма конкуренция", похвали я певецът.
35-годишната хубавица е негово протеже отдавна. Приятелството им започна с "Евровизия" 2008, когато Филип й удари едно рамо за конкурса и написа специално за нея парчето "Shady Lady". С тази песен красавицата тогава успя да грабне престижното пето място. Киркоров я доведе и в България преди две години, като сподели с нея сцената по време на турнето си в страната ни.

Причината Филип да хвали любимата си Ани (за която злите езици говорят, че нещата отдавна са преминали на интимна основа) бяха две нейни отличия на наградите на Ру Ти Ви. "През всички тези дълги години Лорак вървеше към своя звезден час. И двете й награди за "Най-добро шоу" и "Най-добър дует" с Григорий Лепс потвърждават, че днес тя е певица номер едно", изчетка я Филип.

Клюките около руската звезда и Ани Лорак са немалко, като една от най-пикантните е, че Киркоров олекнал с 200 000 долара, за да й купи суперлуксозен тоалет, ушит от дизайнера Роберто Кавали. По време на турнето им ""ДруGoy" в България мацката се появяваше на сцената, възседнала огромен полумесец, който се спускаше от специално построено звездно небе. "Нещата са съвсем простички и всъщност доста банални. Ани стана любовница на Филип, а той й се отблагодари щедро. Двамата се разбират чудесно и вероятно наистина има любов, но качествата й далеч не отговарят на оценката, която Филип й дава", гласят недоброжелателните клюки към двойката в Русия.
Самата Ани не е особено долюбвана в Украйна, защото не извърши онова, което направиха други тамошни звезди - да прекратят участията си в Русия като знак на протест срещу военните действия срещу страната им. А това, че Лорак прие наградата, изнерви съвсем граждански активните украинци, които не я пожалиха с критиките по форумите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай