"Фермата" започна с дуел

"Фермата" започна с дуел | StandartNews.com

Елен Колева се показа майстор в доенето на крава и издейства комфорт за звездите

Шест известни личности и 13 непознати, но много надъхани участници, влязоха във втория сезон на "Фермата" по bTV снощи, за да се борят за 100а000 лева. Виповете в шоуто са Елен Колева, Гери Дончева, Ася Капчикова, Крум Савов, Калин Терзийски и рапъра Dee. Още на старта те бяха предизвикани от Юлияна Попдимитрова от Сандански, която на кастинга е признала, че според нея популярните личности нямат място в шоуто. В първата класова битка Юлияна премери сили с Елен в доене на мляко. Изходът от двубоя предопредели известните участници да влязат в кастата на богатите фермери и така първата седмица от шоуто те ще се радват на удобни и меки легла, камина и руска баня. Останалите 13 от загубилия отбор ще прекарат първите си няколко дни на сламени кревати в обора. Стопаните на "Фермата", Бети и Николай Василев, раздадоха и първите задачи. Ако кандидат фермерите се справят с тях, те ще спечелят грошове, срещу които ще получат основни хранителни продукти и някои "луксозни стоки".

Още в първия епизод на риалитито, което тази година е под наслова "Земята дава сили", се срещнаха двама заклети врагове. Те са наследници на бунтовнически родове, които имат стара вражда. Михо Футеков от Панагюрище и Стоян Спасов от с. Бъта предопределиха и първия за сезона дуел. Двамата ще живеят отделени от останалите до момента, в който ще се изправят един срещу друг и един от тях ще бъде първият напуснал шоуто. В следващите три месеца "фермерите" ще се грижат за над 100 кози, овце, крави, зайци, пъдпъдъци, кокошки, патки и гъски. Ще отглеждат и уникална порода свине - мангалица, които са единствените по рода си в България. Тази година "Фермата" е разположена в красива историческа местност до с. Боснек, в близост до прочутия "Извор на щастието". Легендата разказва, че живата вода, която тече там, разпознава грешниците. Стопанството е с площ 5 декара и половина. Старите и разрушени сгради са напълно възстановени само за 3 месеца. Ето кои са и 13-те непознати за зрителите участници във "Фермата":

Галина Генова е финансов контрольор в община Тетевен. Разведена е, има син на 27 г. и обожава да готви. Твърди, че Господ я обича и я е спасявал от катастрофи, скок със шейна и ухапване от змия. "Храна и вода не се отказват, но във "Фермата" не бих сготвила на лицемери. Влизам в шоуто, за да докажа, че балканджийките са корави жени", обяснява тя.

Софиянката Десислава Тричкова е на 29 и е модел. В Лондон е завършила човешки ресурси. Разказва, че в Англия просто не успява да се адаптира. Трудно допуска хора до себе си, защото не иска да я нараняват. Имала е тежка връзка с мъж и оттогава мрази силния пол.

През 2005 г. се разболява от булимия. "Много хора не разбират какво значи това. При мен беше заради изразяването на емоции. Повръщах емоциите си", споделя тя. Справя с болестта след 8 години борба. Чувства се изгубена и иска да се намери във "Фермата".

Ева Димитрова от Перник е свикнала да ръководи големи екипи от хора. Оперативен директор е в голяма компания за професионално почистване. След като разбира, че е избрана за участник във "Фермата", Ева трябва да направи важен избор. Напуска работата си, за да преживее най-голямото приключение в живота си.
Има дъщеря и признава, че е строга майка. Омъжена е от 27 г.и не крие, че тя е лидерът в семейството.

Строителният инженер Красимир Колев от Априлци е на 26. Израснал е на село, в полите на Балкана, при баба му и дядо му, който е бил ковач и е правел каруци. "Да си добър българин не означава да афишираш с голямо родолюбие, а да си трудолюбив, да обичаш семейството си, да уважаваш хората. Дядо ми беше такъв човек и се надявам да бъда като него, когато остарея", споделя Красимир и добавя, че фермерството му идва отвътре. Умее да хвърля бали, да се оправя с кравите. Работата не го плаши.

Мария Гечева пристига от Палма де Майорка, след като 15 години не се е връщала в България. 41-годишната дама от Троян е фитнес инструктор, живее здравословно и медитира. Доскоро прави активно и йога. Най-добрият й приятел е котката Гуши, порода сфинкс .
Връща се да намери това, което преди години е търсила навън. "Смела, крехка, силна", така се описва Мария.

Михо Футеков, 24 г., от Панагюрище е наследник на Райна Княгиня. "Корените не ми се губят. Упорит съм както предците си. Отглеждам животни. Само те връщат искрата в очите ми", казва той. Като по-млад Михо върши безразсъдни дела, но признава, че животните го връщат в правия път. Влиза във "Фермата" за победа, смята, че има скрити сили, които ще му помогнат.

Надежда Георгиева от София от 20 години живее в Сиатъл. Баща й емигрира, когато Надежда е още бебе. Запознава се с него, когато на 7 пристига в Щатите. От 1999 г. семейството й има ресторант пицария. Пътувала е доста, срещала се е с хора, които живеят по различен начин. Наясно е, че животът тук е труден, мъчно й е, че не всички българи се усмихват. Спомените й от България са от с. Кътина, където е израснала.

Николай Давидов, 32 г. от София е мениджър в голяма IT компания. На 18 г. заминава да учи икономика във Виена, след това остава там 7-8 г. да работи. Взима решение да се върне в България, когато веднъж си идва тук за Коледа и вижда бурния нощен живот, който кипи. Харесва хубавите жени, коли и напитки. Обича да си угажда. Приятелите му го смята за женкар, това е причината да не е обвързан. Николай признава, че вече е готов за по-сериозна връзка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай