Ето кога АББА се завръщат

Хитмейкърите ще пуснат първия си нов материал след 39 години

Ето кога АББА се завръщат | StandartNews.com

Легендарните автори на хита "Dancing Queen" АББА са готови да пуснат нова музика следващата седмица, първата от 39 години, както и да обявят нов проект "ABBA Voyage".

Хитмейкърите, състоящи се от Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтског и Ани-Фрид Люнгстад, ще пуснат първия си нов материал след 39 години, осъществявайки дългоочакваното завръщане, включително със специално шоу, наречено „ABBA Voyage“.

Вътрешен човек каза пред "Сън": „AББА най-накрая се завръщат и планират да пуснат първата си нова музика след 39 години следващия петък - това е велико“.

„ABBA Voyage“ ще включва документален филм след завръщането им, за работата по новите песни до създаването на специално предназначено място в Източен Лондон за тяхното шоу „Холограми“, което трябва да бъде открито през май 2022 г. Представленията ще включват така наречените „АББА-тарс (препратка към аватари)“, тъй като изображения на музикантите ще се излъчват на сцената във вид на холограми и ще изпълняват техните вечни парчета.

Източникът добави: „Бьорн, Бени, Агнета и Ани-Фрид ще бъдат там през първата нощ. И най-накрая ще разкрият своите АББА-тари, които са холограми сами по себе си. В шоуто ще се представят АББА-тари, които изпълняват и говорят пред публиката. Това ще бъде като да направите крачка назад във времето. Феновете трябва да държат здраво шапките си, защото това ще бъде едно диво преживяване."

Изпълнителите си сътрудничат със създателя на „Pop Idol“ Саймън Фулър по плановете, по които работят от 2019-а, предава БГНЕС.

Самият Бьорн потвърди, че новата музика от създателите на „Mamma Mia!“ е на път. Още през май той каза: "Тази година ще има нова музика, това е категорично, вече не се говори дали може да се случи, ще се случи."

Групата тръгна по различни пътища през 1982 г. и се събра заедно за първи път от десетилетия през 2016 г. на частно събитие, на което отбеляза 50-годишнина от първата среща между авторите на песните Бьорн и Бени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай