Екшън и любов във "Фамилията"

Екшън и любов във "Фамилията" | StandartNews.com

Снимките за втория сезон на "Фамилията" стартираха преди ден край София - във вилата на Николай Гяуров, където се случва голяма част от действието. Още по-напрегнат и обагрен с кръв екшън и любовни интриги обещават сценаристите. Стефан Данаилов, който влиза в кожата на Борис Арнаудов, отново дирижира всичко и всички.

"Моят герой иска да сложи ред в държавата и затова влиза в политиката. В живота аз съм от 12 години в нея и съм наясно с доста неща. Но винаги съм вярвал, че доброто ще победи. Може би съм оптимист, може би съм наивник", сподели Ламбо, който удари звънеца на новото Народно събрание.

Обратите са неочаквани във всекидневието на всички от династията. Най-после ще стане ясно защо Лора, изиграна от Яна Маринова, толкова страда за състоянието на психично разстроената си майка, в която се превъплъщава Ваня Цветкова. В последния епизод от предишния сериал някой беше пробол очите на момчето от снимката, която Лидия държи в стаята си.

Всъщност като нейния изчезнал любимец е фотографиран Радослав Гочев, операторът на сагата. Още тогава стана ясно, че чаровният син на продуцента Димитър Гочев вероятно ще се пробва и от другата страна на камерата - между актьорите. Няма съмнение, че той веднага ще се сдобие с фен клуб от въодушевени девойки.

Асен Блатечки, който е разследващият журналист Стефан Попов и хроникьор на фамилията, може би ще се добере до тайните за изчезналата му любима. Зрителите сигурно ще разберат кой е и тайнственият му покровител, който досега винаги го спасява в последния момент, подхвърляйки му бележки. Иво Аръков и Антоний Аргиров сигурно ще разширят периметъра, в който се вихрят героите им - нахъсаният за мутренски разпри зет и загадъчният асистент на Арнаудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай