Джино е новата любима звезда на България

Джино е новата любима звезда на България | StandartNews.com

Джино Бианкалана е новата любима звезда на България. Това определиха зрителите на ВИП Брадър по Нова тв, чийто финал бе тази вечер. Актрисата Ернестина Шинова зае почетното второ място в сърцата на публиката.

"Много съм щастлив, искам да благодаря на всички хора, които гласуваха за мен, всички хора в Чикаго. Аз бях себе си и мисля, че го показах", каза пред Ники Кънчев българинът, живеещ от години в Америка.

Най-естественото нещо на света е да даваш и получаваш обич, обясни по-рано Шинова и изтъкна, че е била себе си в шоуто. Тя уточни, че именно Джино заслужава първото място.

Ники Кънчев определи Бианкалана като "Underdog"- кучето, на което в началото на гонките не се залага, но по-късно изпреварва всички. "Аз вече победих с това, което научих и взех от тази къща, аз наистина съм победител и искам тя да спечели", добави Джино преди да обявят кой печели.

Двамата финалисти изгледаха най-хубавите си моменти в шоуто хванали се за ръка.

Източник: Нова тв

Ернестина Шинова, Кичка Бодурова, Станимир Гъмов, дует „Ритон" и Джино Бианкалана бяха финалистите, които се бореха за първото място във формата. Първи къщата напуснаха Катето и Здравко, след това ги последва Станимир Гъмов. Третото място получи Кичка, която се смяташе за сигурен победител.

"Обичам те, Андрей", каза Ернестина от сцената на ВИП Брадър и го прегърна силно. От своя страна Джино се сбогува с къщата и я напусна типично в негов стил- със слънчевите очила на главата. На сцената се качиха всички съквартиранти, за да поздравят победителя.

Vip Brother All Stars започва от новата седмица по Нова тв. В къщата на Големия брат ще заживеят звезди от различни формати, които ще станат ясни до дни. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай