Драми за фенове в А1 Видеотека през октомври

„Хариет“, „Случаят Ричард Джуъл“ и „Извън играта“ са сред акцентите в А1 Видеотека

Драми за фенове в А1 Видеотека през октомври | StandartNews.com

Октомври ще зарадва абонатите на А1 Xplore TV - почитатели на драматичния жанр, със заглавия като „Хариет“, „Случаят Ричард Джуъл“ и „Извън играта“, които са сред акцентите в А1 Видеотека.

Биографичната драма „Хариет“ е вдъхновяващ разказ за американската политическа активистка Хариет Тъбман (1822-1913) и нейното бягство от робството. Със своята смелост, изобретателност и упоритост, тя се превръща в един от големите герои на Америка - успява да освободи стотици роби и да промени хода на историята. За участието си във филма изпълнителката на главната роля Синтия Ериво получи две номинации за Оскар тази година – за най-добра актриса и за най-добра оригинална песен.

През октомври на разположение на абонатите на А1 Xplore TV в селекцията на А1 Видеотека е и режисираната от знаменития Клинт Ийстууд биографична криминална драма „Случаят Ричард Джуъл“. Филмът разказва историята на американския охранител Ричард Джуъл (в ролята Пол Уолтър Хаузър), който спасява хиляди хора от смърт по време на летните олимпийски игри в Атланта, Джорджия през 1996 г. Той предупреждава полицията за три забелязани от него бомби и подпомага евакуацията на посетителите преди да се случи експлозията. Първоначално хвален за героичната си постъпка, Ричард Джуъл впоследствие е сатанизиран от медиите, които несправедливо му приписват терористичния акт. В рамките на дни той се превръща в основния заподозрян на ФБР за атентата - оклеветен от медиите, отритнат от обществото, животът му се преобръща завинаги.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е спортната драма „Извън играта“, която описва живота на някогашния младежки баскетболен феномен Джак Кънингам, в чиято роля блести Бен Афлек. След като се е отказал от спорта и все повече затъва в блатото на алкохолизма и отчаянието, Джак получава втори шанс. Той без особен ентусиазъм поема ролята на треньор на западащия баскетболен отбор в училището, в което е учил на младини. Историята проследява борбата на Джак да преобърне както съдбата на отбора, така и своята собствена.

А1 Xplore TV предлага на зрителите първокачествено филмово съдържание с кристална картина и професионален превод и субтитри. Зрителите могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия във Видеотеката, а с времето платформата се адаптира към техните предпочитания и извежда на преден план персонализирани AI препоръки според техния вкус. Наскоро A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай