„Доза щастие“ надви Марвел

Лентата на Яна Титова е най-гледаното заглавие в HBO GO у нас за месец май

„Доза щастие“ надви Марвел | StandartNews.com

Българската драма „Доза щастие“ отвя филмите на Марвел и застана на челно място по гледания в онлайн стрийминг платформата HBO GO у нас. Премиерата на заглавието бе на 17 май и то постига този успех само за 2 седмици присъствие в рамките на календарния месец. Разликата между първенеца и второто и третото заглавие в класацията е над 32%. “Доза щастие” изпреварва по гледания и топ 3 на сериалите за май - „Западен свят“(1), „Милиарди“(2) и „Русалка“(3), като е гледан с 34% повече от най-популярния сериал на HBO за пролетния сезон.

По-рано от HBO България съобщиха, че в премиерната си седмица дебютната лента на режисьора Яна Титова бе с най-много гледания сред филмовите заглавия и от зрителите в Сърбия, Хърватия и още 4 територии, на които е достъпен.

Ето как изглежда класацията на филмите за май на HBO GO у нас:

1. Доза щастие 

2. The Angry Birds: Филмът 2 (Тhe Angry Birds Movie 2)     

3. Заразяване (Contagion)

4. Shazam!         

5. Зубрачки (Booksmart)

6. Черната пантера (Black Panther)    

7. Доктор Стрейндж (Doctor Strange) 

8. Дамасцена: Преходът

9. Отмъстителите: Война без край (Avengers: Infinity War) 

10. Пазителите на Галактиката 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2)    

В топ 10 на зрителските предпочитания влиза и още едно българско заглавие, добавено в „Предложения от България“ в началото на май – „Дамасцена: Преходът“. Интересът към двете заглавия е положителна тенденция за гледането на стрийминг на съвременно българско кино. В селекцията на HBO предстоят да бъдат добавени още две заглавия в началото на август, като компанията ще ги обяви на по-късен етап.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай