Неделя,

Донкови с критично решение в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
1550
Донкови с критично решение в "Братя"
A
A
A

Опасната идея да откраднат артефакт за милиони преобръща съдбата на Мая и Велин Донкови преди половин година. От този момент нататък  животът им се променя до неузнаваемост и поема в неочаквана посока. Шест месеца по-късно Ива Йосифова не спира да търси скъпоценната купичка от древна китайска династия. По документи и регистрация предметът е неин и тя очаква да се появи по аукциони или на черния пазар за антикварни находки. Филип Карамитев също не се е отказал да си върне стойността на купата, защото парите за закупуването й са негови, затова и задейства контакти да я открие. Но къде се намират бегълците Мая и Велин и какво са направили с издирвания артефакт?

Топал действа по възложената му от Давидов задача за залавянето на влиятелния сръбски наркобос Милич. Трудността на плана идва от факта, че мафиотът трябва да бъде привлечен на българска територия, където да бъде заловен с голямо количество наркотици в подставена сделка. Денис познава сърбина отдавна и не му е трудно да възобнови отношения с него, но непредвидени обстоятелства провалят начертаната стратегия. Генералът чака спешна реакция от Топал, който пък, от своя страна, има нужда от помощта на Радо Андреев, за да осъществи новия замисъл. Дали Радо е готов да го подкрепи в този труден момент и как Денис ще изиграе картите си, при положение, че трябва да запази в дълбока тайна целта на секретната мисия?

Внезапното бизнес предложение, което получава укриващият се в Южна Италия Филип от своя дългогодишен приятел Дон Микеле, определено го сварва изцяло неподготвен. Карамитев не се самозалъгва. Той е наясно, че вероятно е издирван от Интерпол след бягството си от България. Отхвърлен от всички, с които е работил преди много години в Италия, той е изправен пред тежко решение – да приеме ли офертата на Дон Микеле, или да се откаже, защото тя може да го вкара директно в затвора. Ако каже „да“, трябва да се завърне инкогнито в София и да започне рискован бизнес с експорт на боклук за милиарди евро. Ще поеме ли предизвикателството, или ще направи друг – по-безопасен избор?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод