Дони атакува Гинес

Кандидатства за рекордите с най-дълго играното представление у нас, а и в света

Дони атакува Гинес | StandartNews.com

Артистите Дони, Коцето Калки и Ивайло Христов атакуват Гинес. Те искат влязат в книгата на световните рекорди с най-дълго играното представление у нас, а и в света - „Секс наркотици и рокендрол“. Това разкри изпълнителят на „Уморени крила“ в официалния си профил във Фейсбук.

По-рано, когато пиесата навърши 25 години на сцена, те подадоха всички необходими документи, но не получиха очакваното одобрение за вписване. „Днес ще представим „Секс, наркотици и рокендрол“ в 28-и сезон на представлението. На линка е рекордът на Гинес за спектакъл, игран 25 г. Ние играем три години повече засега, но все още официално нямаме рекорд. Може пък да ни забележат“, пише Дони, пускайки общ кадър с партньорите си на сцена.

„Дони, трябва да се свържете с някого, който отговаря за това – за да ви впишат като рекордьори. Преди време съм чувал, че получаваш и пари, като си рекордьор. Но не съм наясно колко и как“, пише като коментар актьорът Фахрадин Фахрадинов. В отговор Дони дава и своето потвърждение, че вече е задвижил нещата. „Намерихме една пътека“, гласи коментарът му, който очаквано получава одобрение от страна на последователите. Звездите се надяват наградата да е факт преди 30-ия им юбилей на сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай