Discovery засне "Кралете на дивото" в Родопите

Discovery засне "Кралете на дивото" в Родопите | StandartNews.com

Discovery Channel ще отбележи Националния празник на България, излъчвайки специален епизод на премиерното предаване „Кралете на дивото". Серията е заснета в Родопите (около град Девин), през май 2015 г. В нея двамата водещи – ловецът Джош Джеймс и британският готвач Мат Тебът, изследват българската дива природа. Зрителите ще видят как те оцеляват сред нашата природа и на каква храна ще се натикнат бродейки из нея за седмица.

Поредицата „Кралете на дивото" ще стартира на 3 март от 22.00 ч., съобщават от телевизионния канал.

По повод ексклузивния епизод на предстоящата премиерна поредица, сниман в България, Discovery Networks организира кампания, с която се обръща към всички българи, за да изрази преклонението към невероятната ни природа. Discovery Networks избра едни от най-трогващите и обичани от всички българи произведения, възпяващи красотата на природата ни, като неслучайно и датата на „българския епизод" е именно на 3 март.

По време на излъчването на първия епизод на „Кралете на дивото" в ефира на Discovery Channel зрителите ще могат пълноценно да усетят предимствата на мултискрийнинг ерата. За тях ще има и специална игра на Фейсбук страницата, докато гледат излъчването на епизода. Най-големите фенове на канала ще имат и шанс да спечелят награди, вдъхновени от самите крале.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай